Parafínový olej

Najpredávanejšie

Parafínový olej
Parafínový olej
Do 1 týždňa
200601-834
 
€9,69
1 položiek celkom
Parafínový olej
Parafínový olej
Do 1 týždňa
€9,69

Kvalitný parafínový olej určný k riedeniu parafínu v parafínovom kúpeli.

200601-834

Parafínový olej je špeciálny druh oleja, ktorý sa získava z ropy a má veľké využitie predovšetkým v kozmetike. Často sa taktiež označuje ako olej minerálny, jeho INCI názov je Paraffinum Liquidum, je to kvapalina bez farby a zápachu. V kozmetickom priemysle je táto surovina veľmi využívaná predovšetkým preto, že je úplne hypoalergénny. Parafínový olej je stály, dobre zapracovateľný a jeho produkcia nie je drahá ako u tukov lisovaných za studena. Je nevyhnutnou zložkou masážnych prípravkov, kúpeľových olejov, pleťových krémov a mliek, vlasovej kozmetiky a možno s ním riediť parafín pre prípravu parafínových zábalov. Parafínový olej sa do pokožky nevstrebáva a vytvára na nej jemný film, ktorý poskytuje napríklad ideálnu klznosť pri masáži. Čistý parafínový olej neobsahuje žiadne prospešné látky pre pokožku.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie