Bambucké maslo

Bambucké maslo

Bambucké maslo pochádza z maslovníka afrického, čiže zo stromu rastúceho v Afrike prevažne v oblasti saván. Extrakt z kôstok plodov tohto stromu slúži ako neoceniteľná kozmetická pomôcka s vysokou hydratačnou schopnosťou. Bambucké maslo inak tiež karité sa skvele hodí k liečbe ekzémov, vyrážky a pod. Má protizápalové a regeneračné účinky, vhodný je teda k hydratácii pleti i celého tela, na drobné odreniny či spáleniny od slniečka.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie