Rozšírené hľadanie
Cena od: 0 € - 2010.88 €
0 € 2010.88 €

Najpredávanejší tovar
Skrýt hledání Rozšírené hľadanie

Parafín

V tejto sekcii nájdete zábalový parafín pre liečebné a kozmetické účely vysokej kvality s bodom topenia 52 °C a samostatne parafínový olej. Doprajte svojmu telu parafínový zábal, ktorý hydratuje pokožku a ako nosič tepla perfektne prehrieva, uvoľňuje a pôsobí proti tvorbe vrások. Ponúkaný parafínový zábal je vo forme praktických perliček a možno ho teda pohodlne dosypávať do parafínovej vane. Kozmetický parafín priaznivo eliminuje tvorbu vrások, čistí a otvára póry, poskytuje hĺbkovú hydratáciu pokožky. Nami ponúkaný vosk s bodom topenia, ktorý odpovedá terapeutickým požiadavkám, obsahuje olej do 1% a jeho penetrácia je 12.

 

SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku
SKLADOM ihneď k odberu
DÁREK ZDARMA
Váš tovar bol vložený do košíku

1 2 Ďalšia

Parafín a jeho využitie

Parafín má vďaka svojim unikátnym vlastnostiam využitie vo viacerých odvetviach, ako sú kúpele ( parafínový zábal), priemysel (sklárne, zlievarne), zdravotníctvo (zatmelovacia hmota u zubára), včelárstvo, na výrobu sviečok a rada dalšich. K hlavným charakteristickým rysom, podľa ktorých sa následne určuje jeho použitie sú bod topenia, penetrácia a farba.

Parafín v kozmetike

V kozmetike zohráva dôležitú úlohu hlavne pri parafínových zábaloch rúk, jednorazových telových parafínových zábaloch či  obkladoch na tvár. Má blahodarné účinky na ľudskú pokožku. Kozmetický parafín priaznivo eliminuje tvorbu vrások, čistí a otvára póry, poskytuje hĺbkovú hydratáciu pokožky. Pri problémoch s pohybovým aparátom sa terapeutický vosk aplikuje ako zábal na postihnuté miesto. V mieste aplikácie pôsobí ako tepelná terapia, uvoľňuje svalstvo a pomáha od bolesti svalov i kĺbov. Parafínový olej sa samozrejme využíva taktiež ako ingrediencia do kozmetiky a to ako dekoratívny, tak starostlivý alebo je základom pre masážne prípravky.